Σα. Ιούλ 27th, 2024

Άννα Τσουραπά: Oι γειτονιές μας, οι πόλεις μας, η Περιφέρεια μας έχει ανάγκη τις ιδέες, το μεράκι και τις ικανότητες του Δημήτρη Πτωχού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ως Κορινθία, θέλω να σας πω πως οι γειτονιές μας, οι πόλεις μας, η Περιφέρεια μας έχει ανάγκη τις ιδέες, το μεράκι και τις ικανότητες του Δημήτρη Πτωχού. Για αυτόν τον λόγο η ευκαιρία που μου δίνει να γίνω μέρος του οράματος του, είναι μοναδική.

Ο Δημήτρης Πτωχός, είναι ένας άνθρωπος που συνέδεσε την μέχρι τώρα πορεία του με την ακαδημαϊκότητα και τη διαρκή προσφορά στον τόπο μας.

Το σημαντικότερο πρόβλημα συνολικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αναδεικνύει είναι ένα:

Ότι πρέπει επιτέλους να διαμορφώσουμε μια ενιαία ταυτότητα, να αξιοποιήσουμε τα σπάνια πλεονεκτήματα αυτού εδώ του τόπου και όλοι μαζί να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους τι θα πει Πελοπόννησος.

Πρέπει να αποκτήσουμε περιφερειακή συνείδηση, για να έχουμε ένα ενιαίο brand! Συντασσομαι λοιπόν με την ελπίδα το 2028, με την ολοκλήρωση της θητείας του Δημήτρη Πτωχού, η Πελοπόννησος και η Κορινθία να είναι -και θα είναι- μια Περιφέρεια και ένας νομός πρότυπο για όλα.

Ένα μέρος που να ξεχωρίζει για το αναπτυξιακό του μοντέλο και την παραγωγική του δυναμική. Αλλά και να έχει έντονο κοινωνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα, όπως ταιριάζει στις παραδόσεις του τόπου μας, στην ευγένεια και στην καλοσύνη των ανθρώπων μας.

Άννα Τσουραπά

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, Π.Ε. Κορινθίας με το συνδυασμό ‘Η Πελοπόννησος Μπροστά‘.