Τρ. Μάι 28th, 2024

Έκλεβαν σπίτια στην Αρκαδία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, εννέα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις ημεδαποί, 21χρονος και δύο 26χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε, ότι, οι πιο πάνω, κατά το χρονικό διάστημα από 14 Μαίου του 2022, έως και τις 14 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, διέπραξαν συνολικά 7 περιπτώσεις κλοπών και 2 απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 13.000 ευρώ, σύμφωνα με τους κατόχους τους.

Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.