Πε. Απρ 25th, 2024

Ανείπωτος πόνος στην Κορινθία για τους δύο νέους που έχασαν τη ζωή τους σε Ξυλόκαστρο και Ασπρόπυργο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανείπωτος πόνος στην Κορινθία για τους δύο νέους που έχασαν τη ζωή τους, τη Μεγάλη Εβδομάδα, σε Ξυλόκαστρο και Ασπρόπυργο.

Νεκρός, ο 27χρονος Μάκης από το Κιάτο, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Συκιά Ξυλοκάστρου, με αποτέλεσμα να υποκύψει λίγα λεπτά αργότερα στα βαριά τραύματά του.

Νεκρή, η 35χρονη Κατερίνα από την Κόρινθο, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε τη Μεγάλη Τρίτη το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Ελευσίνα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αναλυτικά:

Στο πένθος βυθίστηκε, τη Μεγάλη Παρασκευή, όλη η Κορινθία, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του 27χρονου Μάκη από το Κιάτο Κορινθίας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του korinthostv.gr, το απόγευμα της Μ. Παρασκευής και ώρα 19:30, ένας 27χρόνος από το Κιάτο Κορινθίας που κινείτο, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών και συγκεκριμένα στη Συκιά Ξυλοκάστρου, έχασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο της μηχανής του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η μηχανή με τον αναβάτη να εκτραπεί της πορείας της και ο οδηγός να συρθεί στο οδόστρωμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου τον παρέλαβε βαριά τραυματισμένο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου. Εν συνεχεία, διακομίστηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο νεαρός κατέληξε λόγω των τραυμάτων του.

Θρήνος στην Κορινθία για το ξαφνικό χαμό της 35χρονης Κατερίνας

Νεκρή σε τροχαίο που σημειώθηκε τη Μεγάλη Τρίτη το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Ελευσίνα, στο ρεύμα προς Αθήνα, η 35χρονη Κατερίνα Γεωργιάδη. Η Κατερίνα είχε στεφθεί MISS Πελοποννησιακός Τουρισμός 2010 και ήταν κόρη γνωστού επιχειρηματία και εμπόρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018.

Το “τελευταίο αντίο” θα πουν το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, συγγενείς και φίλοι.

 Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου από τις 11.30 π.μ.