Τε. Ιούν 29th, 2022

Αξιαγάπητος σκύλος κάνει delivery από μίνι μάρκετ εν μέσω πανδημίας (video-εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Όταν η Μαρία πείστηκε από τον γιο της να υιοθετήσει ένα λαμπραντόρ, κανείς στην οικογένεια δεν πίστευε ότι όχι μόνο θα γινόταν το αγαπημένο νέο μέλος, αλλά και ότι θα αποτελούσε πολύτιμη βοήθεια μέσα στην πανδημία. Χάρη στον αξιολάτρευτο βοηθό, το οικογενειακό κατάστημα κατάφερε να επιβιώσει, κάνοντας το πιο ευχάριστο και γλυκό ντελίβερι.

Ένα λαμπραντόρ στην πόλη Μεδεγίν στην Κολομβία παραμένει απασχολημένο κατά τη διάρκεια της πανδημίας βοηθώντας τους ιδιοκτήτες του να κάνουν παραδόσεις στους πελάτες για το μαγαζί τους.

Ο οκτάχρονος Έρως, τριγυρίζει στους δρόμους της πόλης αρκετές φορές την ημέρα με ένα καλάθι στο στόμα του, παραδίδοντας λαχανικά, φρούτα και συσκευασμένα τρόφιμα στους πελάτες του μίνι μάρκετ του αφεντικού του.

Η αμοιβή του; Λιχουδιές και αρκετά χάδια!

«Είναι πανέξυπνος σκύλος, ήρεμος, κάνει παραδόσεις κατά τη διάρκεια αυτών των πραγματικά δύσκολων καιρών, τα έχει όλα υπό έλεγχο, όταν τύχει να περάσω από το μαγαζί τον βλέπεις απασχολημένο να κάνει παραδόσεις, είναι ένας υπέροχος σκύλος» αναφέρει η Νόρα Ελένα Χερνάντεζ, μία από τις πελάτισσες του Έρως.

Ο Έρως είναι ο σταρ της γειτονιάς και όλοι τον αγαπούν.

Η ιδιοκτήτριά του, Μαρία Νατιβιντάντ Μποτέρο, δεν ήθελε σκύλο, όμως ο γιος της την έπεισε να υιοθετήσουν έναν.

Αυτός ήταν ο Έρως, τον οποίο λάτρεψε ολόκληρη η οικογένεια αμέσως, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις.

Όταν η Μποτέρο άνοιξε το κατάστημα πριν από τέσσερα χρόνια, ο σκύλος άρχισε να συνοδεύει την ίδια και τα παιδιά της όταν έκαναν παραδόσεις.

Μπορεί να μην ξέρει τις οδούς και τις διευθύνσεις για να παραδώσει κάτι σε οποιονδήποτε, όμως θυμάται καλά τα ονόματα των πελατών που τον έχουν ανταμείψει με λιχουδιά.

Και με λίγη εξάσκηση, έμαθε να πηγαίνει στα σπίτια τους μόνος του.

Καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού στην Κολομβία συνεχίζουν να αυξάνονται, ξεπερνώντας τα 3.000 κάθε μέρα, οι Αρχές των πόλεων έχουν επιβάλει μέτρα κοινωνικής απόστασης και περιορισμό στις ημέρες της εβδομάδας που ο κόσμος μπορεί να πάει για ψώνια.

Αυτό μετέτρεψε τους εργαζόμενους στις παραδόσεις προϊόντων σε ένα αυξανόμενα αναγκαίο μέρος της οικονομίας.

Ο Έρως μπορεί να μην γνωρίζει ότι έχει γίνει απαραίτητος, όμως σίγουρα χαίρεται να βοηθά τους ιδιοκτήτες του και να λαμβάνει την καθημερινή «αμοιβή» του.

Πηγή: sputniknews.gr, newsbeast,gr