Πα. Μαρ 1st, 2024

Αποκλειστικό: Δείτε τι έκαναν αδίστακτοι διαρρήκτες σε οικία στην Κλένια Κορινθίας (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δείτε τι έκαναν αδίστακτοι διαρρήκτες σε οικία στην Κλένια Κορινθίας.

Ρεπορτάζ: Aναστασία Στεφανή

Άναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας στην Κλένια Κορινθίας, όταν αντίκρισε τις εικόνες που ακολουθούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άνδρας, ο οποίος ζει πλέον στην Αθήνα αλλά κατεβαίνει τακτικά στο σπίτι του στην Κλένια, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, καθώς οι αδίστακτοι διαρρήκτες, με τη χρήση τροχού και άλλων εργαλείων, είχαν προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές στα παράθυρα του υπογείου, με σκοπό να εισέλθουν στο χώρο. Αφού τα καταφέραν, εισέβαλλαν και έκλεψαν γεωργικά εργαλεία και μεγάλη ποσότητα λαδιού. Αξίζει να σημειωθεί, πως η κατοικία βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, ωστόσο η παρουσία τους δεν έγινε αντιληπτή.

Η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε μεταξύ 9ης και 23ης Μαϊου, ημέρες που ο ιδιοκτήτης της κατοικίας βρισκόταν στην Αθήνα. Επιπρόσθετα, λίγες ημέρες αργότερα «χτύπησαν» και στο Χιλιομόδι. Πολλοί κάτοικοι του Χιλιομοδίου και της Κλένιας μας ενημέρωσαν για τακτικές κλοπές μέχρι και ζώων.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, όπου και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη των διαρρηκτών.

Υπογραμμίζουμε, ότι πριν από λίγες ημέρες απομακρύνθηκαν από την Κορινθία αστυνομικοί που βρίσκονταν εδώ με απόσπαση και είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο, πως η ανωτέρω απόφαση θα ήταν ένα ακόμη τροχοπέδη στην προσπάθεια πάταξης της εγκληματικότητας στην περιοχή της Κορινθίας.

Ας ευχηθούμε, οι αρμόδιοι να πράξουν, κάποια στιγμή, τα δέοντα!