Δε. Ιούλ 22nd, 2024

ΑΣΠ Κόρινθος: Αφιερωμένο στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών το παιχνίδι του Σαββάτου!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο ΑΣΠ Κόρινθος υποδέχεται τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων το Σάββατο 27/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου (18:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Pre League Γυναικών.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος σε όλες τις γυναίκες θύματα, σε όσες κατάφεραν να ζήσουν, αλλά και σε εκείνες που έχασαν τη ζωή τους.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα μας θα παραδώσει μια υπογεγραμμένη – από όλες τις αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος – φανέλα (η οποία θα στέλνει το μήνυμα “ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ”) στη μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς, που θα βρίσκεται στο γήπεδο για να την παραλάβει.

Το σύνθημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς βλέπουμε κάθε γυναίκα, οπότε ευελπιστούμε να φτάσει σε κάθε γωνιά – όχι μόνο της Κορινθίας – αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Επιπλέον, μια ομάδα γυναικών από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο με ενημερωτικό υλικό!

Ο κόσμος του αθλητισμού θα βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου για να δώσει το πιο θερμό του χειροκρότημα!