Πε. Απρ 25th, 2024

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, έντεκα περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 26 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 6.4.2022 έως την 28.7.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, διέπραξαν συνολικά έντεκα περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ρολόγια, και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -16.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, ως προερχόμενο από τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.