Πε. Ιούν 13th, 2024

Η επίσημη ανακοίνωση για την αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -7- άτομα 

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκe στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέχθησαν -185- άτομα, εκ των οποίων -18- άτομα με στοιχεία ομοιογένειας. 

Επιπλέον, προσήχθησαν -10- άτομα, από τα οποία -3- άτομα με στοιχεία ομοιογένειας, ενώ συνελήφθησαν -7- άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

  • -1- άτομο, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
  • -2- άτομα, εκ των οποίων το ένα με στοιχεία ομοιογένειας, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και στέρηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης ανακύκλωσης μετάλλων (σκραπ).
  • -2- άτομα, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
  • -1- άτομο με στοιχεία ομοιογένειας, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
  • -1- άτομο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέχθησαν -130- οχήματα, βεβαιώθηκαν -25- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ πραγματοποιήθηκε και -1- ακινητοποίηση οχήματος.

https://korinthostv.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%bf-%ce%ba/

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.