Πα. Σεπ 22nd, 2023

Καλιφόρνια: Μακελειό σε πάρτι για το Halloween – Δεκάδες νεκροί και τραυματίες

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 9 τραυματίες από επίθεση ενόπλου ή ενόπλων σε πάρτι για το Halloween στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Η επίθεση έγινε σε αυλή σπιτιού όπου διασκέδαζε ο κόσμος.

Όλα έγιναν σε πάρτι που γινόταν σε εξωτερικό χώρο για το Halloween στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια! Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ένοπλος ή ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον όσων διασκέδαζαν σε αυλή σπιτιού αφήνοντας τουλάχιστον 3 νεκρούς και 9 τραυματίες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 5 από τους τραυματίες είναι πιο βαριά τραυματίες και οι άλλοι 4 με πιο ελαφρά τραύματα.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Τζέικ Χέφλιν δήλωσε ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι “ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό χάους”.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες και παραμένει ασαφές αν αυτός που άνοιξε πυρ στο σπίτι αυτό εξακολουθεί να διαφεύγει, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.
Το περιστατικό με τους μαζικούς πυροβολισμούς σημειώθηκε κοντά στην Τεμπλ Άβενιου. Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι μπορεί να γινόταν πάρτι για το Χάλογουιν όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί. Ένας 41χρονος, ο οποίος ζει εκεί κοντά, δήλωσε ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και λιγότερο από δέκα λεπτά αργότερα σειρήνες περιπολικών της αστυνομίας. Ορισμένοι άλλοι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έως και 20 πυροβολισμούς.

Πηγή: newsit.gr