Κυ. Απρ 2nd, 2023

Κορoνοϊός: Κέντρα αιμοληψίας και αναλώσιμο υλικό από την περιφέρεια Πελοποννήσου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όλων των αναλώσιμων υλικών που απαιτούνται στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής διάδοσης του κορoνοϊού, καθώς επίσης και η αγορά isobox για να εγκατασταθούν όπου αυτά κρίνεται ότι είναι αναγκαία, αποφασίστηκε στη σύσκεψη της επιτελικής επιτροπής της Περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Στην ίδια σύσκεψη, δόθηκαν από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, οδηγίες προς τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες -οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης- να οργανώσουν, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων, Κέντρα Αιμοληψίας εκτός των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Όπως τονίστηκε, μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου, οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, θα πρέπει να έχουν οργανώσει συσκέψεις όλων των φορέων της περιοχής τους, προκειμένου να υπάρξει η προσφορά της αναγκαίας ποσότητας αίματος, κατά Περιφερειακή Ενότητα.

Τα εν λόγω Κέντρα Αιμοληψίας, πρόκειται να οργανωθούν σε αίθουσες κεντρικών σχολείων, μετά από συνεργασία με τις αρμόδιες κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr