Πα. Μαρ 1st, 2024

ΚΡΑΝΙΔΙ: ΗΧΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος.

Ηχηρά μηνύματα, κατά των ναρκωτικών, έστειλαν οι ομιλητές-μέλη του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Δράσης- P.A.D.A., στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, μέσω της ημερίδας, με θέμα: «Η οικογένεια και ο αθλητισμός, ασπίδες προστασίας κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας, την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022.

Τη διοργάνωση της ημερίδας, η οποία ήταν άψογη και την επιμέλεια της πραγματοποίησής της είχε αναλάβει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αγγελική Λούμη.

Την ημερίδα χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου, Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννης Ραχωβίτσας.

Η δράση αυτή, που ικανοποίησε απόλυτα το ακροατήριο, ανέδειξε την επιστημοσύνη των ομιλητών του Ινστιτούτου και τους σκοπούς του, ενώ ταυτόχρονα πρόβαλε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των πολιτών για την εξάπλωση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και το μεγάλο ενδιαφέρον της κοινωνίας να ενημερωθεί για τους τρόπους προστασίας εφήβων και ενηλίκων από τη διαχρονική μάστιγα των ναρκωτικών.

Ο κ. Ιωάννης Ραχωβίτσας απένειμε αναμνηστική πλακέτα, τόσο στον Δήμαρχο Ερμιονίδας όσο και στην Αντιδήμαρχο κα Λούμη, ενώ ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, με τη σειρά του, πρόσφερε τέσσερις τόμους, με τη συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821, στον Επίτιμο Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γιάννης Ραχωβίτσας, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Ιωάννης Καραπανάγος

Ιωάννης Καραπανάγος, Ευάγγελος Πιπέρης, Γιάννης Ραχωβίτσας, Γιάννης Γεωργόπουλος

Γιάννης Γεωργόπουλος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αγγελική Λούμη, Ιωάννης Καραπανάγος

Γιάννης Ραχωβίτσας και δεξιά ο Ιατρός-Καρδιολόγος και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Γιάννης Καλλιάτσος

Η Γραμματέας του Ινστιτούτου Ισιδώρα Γούλα

Η Ισιδώρα Γούλα με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αγγελική Λούμη