Πα. Μάι 20th, 2022

Κυψέλη: Αυτός είναι ο 33χρονος Πολωνός που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα (Εικόνα – Βίντεο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κυψέλη: Αυτός είναι ο 33χρονος Πολωνός που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα (Εικόνα – Βίντεο)

Tην φωτογραφία του 33χρονου Πολωνού που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα δίνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Ο 33χρονος δράστης του άγριου εγκλήματος που στην κατάθεσή του σοκάρει: «Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», δήλωσε ο Πολωνος σύντροφος της μητέρας του άτυχου παιδιού. 

Ο 33χρονος αφού σκότωσε το 7χρονο παιδί, με ψυχραιμία και “καθαρό μυαλό” έφτιαξε αυτόν τον αυτοσχέδιο τάφο στο μπαλκόνι προκειμένου να κρύψει το άψυχο πτώμα του.

Μαζί με την 29χρονη κατάφεραν για 5 χρόνια να κρατήσουν μυστική την εξαφάνιση, αποπροσανατολίζοντας συγγενείς, φίλους, ακόμα και τις αρχές

Την ίδια στιγμή σοκάρει η απάθεια και η κυνικότητα της μητέρας του αγοριού, με τη στάση της να είναι ψυχρή.

Η 29χρονη μητέρα ήταν παρούσα στη φρικιαστική δολοφονία, ενώ ο τάφος του αγοριού χρειάστηκε δύο ημέρες για να φτιαχτεί. Η 29χρονη υποστηρίζει ότι μπροστά στη δολοφονία ήταν και η 8χρονη αδερφή του.

Η δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι κρυφές πτυχές της ζωής του αγοριού που έρχονται στην επιφάνεια σοκάρουν, καθώς όπως φαίνεται ζούσε σε ένα μαρτυρικό περιβάλλον, θύμα συχνών κακοποιήσεων μέχρις ότου επήλθε ο θάνατός του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Το ΜΕGA δημοσίευσε εικόνες τόσο από το σπίτι κολαστήριο της οδού Σκιαθου όπου βρήκε φρικτό θανατο το αγόρι, αλλά και από το δεύτερο στην οδό Αστυπάλαιας όπου ο 33χρονος Πολωνός κρατούσε τα οστά του παιδιου σε ξύλινο καναπέ.

Αποποιείται των ευθυνών η μητέρα

Στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, η 29χρονη προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της, χωρίς όμως να πείσει.

«Είχε βάλει το παιδί τιμωρία. Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε» τόνισε.

Από την πλευρά του ο 33χρονος Πολωνός, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το παιδί έκανε φασαρία. Το φίμωσα με την μονωτική ταινία για να το κάνω να σωπάσει. Έγινε καταλάθος. Μετά φοβήθηκα να το πω».

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος» επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.