Πα. Μαρ 1st, 2024

Κόρινθος: ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Κινηματογράφος ΑΠΟΛΛΩΝ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κινηματογράφος ΑΠΟΛΛΩΝ – Κόρινθος.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ώρες 16:00 & 18:00.

Μια διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Η αυθεντική θεατρική παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο ΑΠΟΛΛΩΝ στην Κόρινθο. 

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – JurassicAdventures είναι μια διαδραστική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω και εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ ένα νησί στην εποχή των Δεινοσαύρων, με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών και τον καθηγητή τους που στις εξερευνήσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά αλλόκοτα και παράξενα γεγονότα. Η παρουσία εντυπωσιακών κινούμενων δεινοσαύρων που μοιάζουν αληθινοί θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αληθοφανούς ατμόσφαιρας με φαντασμαγορικά εφέ που θα ξετρελάνει τα παιδιά. 

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – JurassicAdventures είναι η αυθεντική παράσταση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε παραγωγή της εταιρείας DumSpyroSpero.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης.

Παραστάσεις: Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ώρες 16:00 & 18:00

Κινηματογράφος ΑΠΟΛΛΩΝ, Κολιάτσου 49, Κόρινθος 20131

Εισιτήρια:11  €

Προπώληση:viva.gr

Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού | irini.lagourou@gmail.com