Πε. Απρ 25th, 2024

Μεσσήνη: Απολογείται ο 50χρονος που έριξε το καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απολογείται σήμερα (16.8.2022) ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης πρώην συζύγου του στη Μεσσήνη και ήδη δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ενώ ανακριτής και εισαγγελέας αναμένουν τις εξηγήσεις του για την αποτρόπαια πράξη του.

Η επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης έγινε την περασμένη Τετάρτη (10.8.2022), περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν η γυναίκα από τη Μεσσήνη πήγαινε στη δουλειά της και όταν έφτασε στο σημείο να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, της οποίας είναι υπάλληλος.

Τότε, της επιτέθηκε ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κρατώντας ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό, ίδιο με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στη 49χρονη και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ο θύτης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί.

Για την επίθεση συνελήφθη ο 50χρονος πρώην σύζυγος της 49χρονης, με τις πληροφορίες αρχικά να αναφέρουν πως είχαν οικονομικές διαφορές. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι το κίνητρο του δράστη ήταν η ζήλια του, επειδή «δεν ήθελε να προχωρήσω με τη ζωή μου», ξεσπώντας στο www.newsit.gr.