Σα. Δεκ 2nd, 2023

ΟΠΕΚΑ – Αγροτική Εστία: Παρατείνεται έως τις 18 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων για τους δικαιούχους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Παρατείνεται έως τις 18 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων για τους δικαιούχους στα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) 2021, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Ειδικότερα, προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23:59, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2021, που έληγε σήμερα Τρίτη 15/06/2021, δηλαδή στα εξής προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ):

  1. Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων.
  2. Πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρων.
  3. Εκδρομικό πρόγραμμα.
  4. Πρόγραμμα κοινωνικού-ιαματικού τουρισμού.
  5. Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα.
  6. Πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος σε τρίτεκνες – πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες.

Διευκρινίζεται ότι οι αιτήσεις των δικαιούχων οι οποίες υποβάλλονται μέσω των ΚΕΠ, θα μπορούν να υποβάλλονται έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των ΚΕΠ.

Για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://apps.ogaservices.gr/kataskinotika/ μέχρι τις 23:59.

Πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στη διεύθυνση http://opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/

  • Για τα προγράμματα ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2020 έχει ανακοινωθεί ήδη η παράταση των προγραμμάτων με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου 2021.