Τρ. Ιούν 18th, 2024

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης για το “Taste Of Loutraki” [Video]

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ Παναγιώτης Λουζιώτης μίλησε στην κάμερα του Loutrakitv.gr για το “Taste Of Loutraki” που πλέον έχει γίνει θεσμός και φέτος ο ρόλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι ακόμα πιο ενεργός προκειμένου να προβάλλει ευρύτερα τα τοπικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις τόσο του Λουτρακίου όσο και της ευρύτερης Κορινθίας. Από τα σημεία που οπωσδήποτε θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού είναι το Live Cooking – Γευσιγνωσία από τον διακεκριμένο Head chef Κωνσταντίνο Βασάλο.

Εκδηλώσεις όμως που θα αναδείξουν ακόμα πιο πολύ τις τοπικές γεύσεις είναι οι εξής:

– Παρουσίαση Cocktails από bartender – επιχειρήσεων, μελών του Ξένιου Ζευς

– Live Cooking από την ομάδα του Experience Perachora Corinthia

– Γευσιγνωσία από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κορίνθου

– Έκθεση και γευσιγνωσία Κορινθιακών προϊόντων και επιχειρήσεων

Φυσικά τι γιορτή γευσιγνωσίας θα ήταν αυτή χωρίς ζωντανή μουσική; Έτσι οι μουσικοί Ηλίας Δόσκορης, Βασίλης Καρδάρας και Πάρης Γκέρκης αναλαμβάνουν να μας διασκεδάσουν στο πλαίσιο του “Taste Of Loutraki”.

Λουτράκι: Live Cooking -Έκθεση & Γευσιγνωσίες Κορινθιακών προϊόντων

Live Cooking –Έκθεση & Γευσιγνωσίες Κορινθιακών προϊόντων  

Σάββατο 1 Ιουνίου, ώρα 19:00 Πλατεία Κρήνης, Παραλία Λουτρακίου

Στο πλαίσιο του Γαστρονομικού Φεστιβάλ “Taste Of Loutraki“ το Eπιμελητηρίο Κορινθίας, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επισιτιστών Λουτρακίου Ο Ξενιος ΖΕΥΣ εκδήλωση Γαστρονομίας στην πλατεία Κρήνης, στην παραλία Λουτρακίου.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο γνωστός τηλεοπτικός Δημοσιογράφος & Παρουσιαστής Θάνος Βάγιος.

Πρωταγωνιστές -μαζί με τα εκλεκτά Κορινθιακά προϊόντα- θα είναι παραγωγοί – τυποποιητές τοπικών προϊόντων, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν live μαγειρέματα και συνταγές από chef εγνωσμένης αξίας, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες υπό τους ήχους live συγκροτήματος

Η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου Mythical Peloponnese, του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και του Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας.