Τρ. Μάι 21st, 2024

Πέτρος Τατούλης: Η Αναστασία (Νατάσα) Λάμπου υποψήφια με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» στην Π.Ε Κορινθίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» την ενεργό, δραστήρια πολίτη Αναστασία Λάμπου στην Π.Ε Κορινθίας.

Η Αναστασία (Νατάσα) Λάμπου, είναι ελεύθερη επαγγελματίας – ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου από το 1999 στο Ξυλόκαστρο. Εκλεγμένη εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και Γραμματέας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου (1η γυναίκα στην 100χρονη ιστορία του) και πρόεδρος των μεταπτυχιακών φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Έχει έμπρακτα συμβάλλει στην προβολή της Κορινθίας με δράσεις και τηλεοπτικές/ραδιοφωνικές συνεντεύξεις σε κεντρικά Μ.Μ.Ε (Star, Alpha, EΡΤ3, ΕΡΑΣΠΟΡ, κτλ). Είναι απόφοιτη της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Arts) στον τομέα της Βυζαντινής Τέχνης & Αρχαιολογίας, με ειδίκευση στην χρονολόγηση Βυζαντινών τοιχογραφιών (Α.Π.Θ.). Επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού από το Universita Cattolica (Milano) στην Τέχνη (Sacro cuore), με ειδίκευση στα ψηφιδωτά της Ραβέννα. Είναι παντρεμένη με τον Λάμπρο Μπούκλη και έχουν έναν γιο ηλικίας 14 ετών.

Αναστασία Λάμπου: Αποδέχτηκα την πρόταση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη με μεγάλη ικανοποίηση να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Κορινθίας. Άλλωστε πιστεύω ότι: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι». Με ρεαλισμό και σοβαρότητα χρειάζεται να επιλύσουμε επίκαιρα και χρονίζοντα προβλήματα προς όφελος όλων των πολιτών και τοπικών κοινωνιών. Ανιδιοτελώς, χωρίς εξαιρέσεις, αποκλεισμούς και διακρίσεις».