Σα. Ιούλ 27th, 2024

Ποιά ανδρικά τζιν παντελόνια να φορέσεις αυτή τη σεζόν;

Blue Jeans with belt, shoes and leather wallet on wooden background

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τα διαφορετικά σχέδια και χρώματα

Όπως αναφέραμε και παραπάνω τα χρώματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο φέτος. Σχεδόν σε όλα τα μεγάλα brands θα βρείτε σχέδια με διάφορους χρωματισμούς. Φυσικά η επιλογή του χρώματος είναι καθαρά δική σας επιλογή και πρέπει να ταιριάζει με το γενικό σας στυλ. Πριν ξεκινήσουμε την αναφορά μας στα φετινά σχέδια που θα “τραβήξουν τα βλέμματα”, να σας θυμίσουμε ότι μπορείτε να βρείτε τα πιο καινούργια σχέδια σε τζιν παντελόνια στο σάιτ του MODIVO στο https://modivo.gr/c/andres/roucha/tzin-pantelonia

tapered τζιν

Ως γνωστόν τα tapered τζιν είναι αυτά που “στενεύουν” όσο το παντελόνι πηγαίνει προς τον αστράγαλο. Τα tapered τζιν θα είναι και πάλι στη μόδα τόσο σε slim fit όσο και σε regular. Φυσικά θα τα βρείτε σε διάφορους χρωματισμού για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. 

Straight-fit 

Τα straight-fit είναι το πιο γνωστό σχέδιο σε τζιν παντελόνια αφού στην ουσία είναι και το πιο κλασικό. Με την γνωστή κλασική γραμμή, τα straight-fit τζιν παντελόνια είναι αυτά που μπορούν να συνδυαστούν με πολλά ρούχα και υποδήματα για να δημιουργήσουν το κατάλληλο λουκ για κάθε περίσταση. 

Συνημμένο:
straight-fit.jpg

Slim

Τα τελευταία χρόνια τα slim τζιν παντελόνια έχουν πάρει μεγάλη δημοτικότητα και αυτό θα συνεχιστεί και στη φετινή σεζόν. Φυσικά αυτό το είδος τζιν είναι περισσότερο κατάλληλο για λεπτές γραμμές αφού εφάπτει πάνω στο σώμα.  

Ελαστικά 

Αν από την άλλη θέλετε κάτι που να σας δώσει μεγάλη άνεση τότε η επιλογή σας πρέπει να είναι τα ελαστικά τζιν παντελόνια. Ειδικά για περιπτώσεις όπως καφέ με φίλους ή και χαλαρή έξοδο για μπύρα, τα ελαστικά τζιν θα σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε. 

Συνδυασμοί για εξόδους

Τα τζιν παντελόνια ανεξαρτήτως σχεδίου και χρώματος ήταν πάντα αυτά που μπορείς να τα συνδυάσεις με διάφορα ρούχα για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, αν η έξοδος σου χρειάζεται ένα λουκ με πουκάμισο και καλό παπούτσι, ένα τζιν παντελόνι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Σε αυτή τη περίπτωση αν χρειάζεστε εκτός από τζιν και ένα καινούργιο πουκάμισο μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην μεγάλη γκάμα του MODIVO στο https://modivo.gr/c/andres/roucha/poukamisa.

Είτε θέλεις ανοιχτούς χρωματισμούς είτε κάτι με σκίσιμο, τα τζιν παντελόνια θα είναι και φέτος εδώ για να σου δώσουν την λύση. Είτε είναι να βγεις για καφέ και συνδυάσεις το τζιν με μία χαλαρή μπλούζα και ένα sneaker, είτε είναι να βγεις για ποτό και συνδυάσεις το τζιν σου με ένα πουκάμισο και ένα καλό παπούτσι, το σίγουρο είναι πως το λουκ σου θα είναι και φέτος στη μόδα. 

Ποιά πρέπει να είναι η τελική επιλογή;

Η τελική επιλογή πάντα έχει να κάνει με την προσωπική αρέσκεια του καθενός αλλά και το συνηθισμένο του στυλ. Φυσικά αν θέλετε τη συμβουλή μας, καλό θα ήταν φέτος να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό καθώς τα μεγάλα brands ανανέωσαν κατά πολύ τα σχέδια τους. 

Όπως και να έχει όμως, το σίγουρο είναι πως τα τζιν παντελόνια θα είναι για πολλά ακόμα χρόνια στη μόδα και εσείς θα μπορείτε πάντα να αναζητάτε αυτό που θέλετε στο MODIVO.