Τρ. Ιαν 31st, 2023

Πύργος: Λήστεψαν 80χρονη – Της πήραν τις οικονομίες μιας ζωής

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μέχρι και το χρυσό δαχτυλίδι που φορούσε, τραυματίζοντάς τη στο χέρι, πήραν οι αδίστακτοι ληστές από την ηλικιωμένη γυναίκα, χθες τα ξημερώματα, σε χωριό κοντά στον Πύργο.

Φεύγοντας, πήραν και τις οικονομίες μιας ζωής. Οι τρεις δράστες – που όπως όλα δείχνουν γνώριζαν την ύπαρξη χρημάτων – «μπούκαραν» τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι της 80χρονης, που ζει μόνη της από τότε που «έφυγε» από τη ζωή και ο γιος της, κι αφού την ακινητοποίησαν και της έκλεισαν το στόμα, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα.

Έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό», ανοίγοντας συρτάρια, μετακινώντας έπιπλα, σκίζοντας ακόμα και στρώματα στα κρεβάτια. Τελικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρήκαν το σημείο που η άτυχη γυναίκα είχε το κομπόδεμά της – περίπου 6.000 ευρώ – και τα πήραν.

Μαζί πήραν και όσα χρυσά κοσμήματα βρήκαν, όπως και το δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της. Αν και, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δεν την χτύπησαν, ωστόσο, την τραυμάτισαν στο χέρι κατά την προσπάθειά τους να της πάρουν και το δακτυλίδι.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει αρκετά στοιχεία και αναζητούν τους δράστες που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μιλούσαν πολύ καθαρά ελληνικά, γι’ αυτό και εικάζεται ότι είναι Έλληνες και καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στο χωριό.

Πηγή: patrisnews.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr