Πα. Απρ 19th, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Γύρισε τετραπληγικό το παιδί και αυτή ζητούσε ταξιδάκια»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότητας

Ανατριχιαστικές οι νέες μαρτυρίες για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Και ποιοι τις καταθέτουν; Οι φίλοι του ζευγαριού.

«Όντως δεν συμπαθούσε καμία γυναίκα, με όλες τσακωνόταν, πάντα έβρισκε κάτι πάνω τους που την ενοχλούσαν π.χ (αυτή είναι ψεύτρα, αυτή μοιάζει έτσι, αυτή βρωμάει) όλο τέτοιες ασυναρτησίες, ότι αυτή είναι η σωστή, η λογική, η όμορφη, ότι είναι ανώτερη.

«Αντί να είναι το μυαλό της στο παιδί στην εντατική ήταν στο να παραγγέλνει να φάει κινέζικο»

Η Ρουλά στην εντατική όχι μόνο έφευγε τα βράδια, αλλά όταν ήταν εκεί τα μυαλό της αντί να είναι στο παιδί ήταν να παραγγέλνει να φάει κινέζικο, ή που θα πάει για μπάνιο, να κάνει ηλιοθεραπεία και να φάει σουβλάκια.

Αντιθέτως ο Μάνος καθόταν όλη την πρώτη εβδομάδα που το παιδί διασωληνώθηκε στην εντατική χωρίς να φύγει καθόλου, καθώς πήγαινα κι εγώ τα βράδια όταν σχόλαγα από την δουλειά μου και καθόμουν μαζί του μέχρι το μεσημέρι της άλλης μέρας που θα έκαναν ενημέρωση οι γιατροί» είπε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που μίλησε με τους φίλους της Πισπιρίγκου.

«Γύρισε τετραπληγικό το παιδί και αυτή ζητούσε ταξιδάκια»

«Ήρθε η στιγμή που την αποσωλήνωσαν την Τζωρτζίνα, διαπιστώθηκε ότι είχε μεγάλη εγκεφαλική βλάβη και ενώ η Τζωρτζίνα γύρισε σπίτι με ένα σοβαρό πρόβλημα, η Ρούλα ήθελε και ταξιδάκια μονοήμερα, αφήνοντας το παιδί να το φυλάει η μητέρα του Μάνου.

Οι μόνοι που ήταν κοντά στη Τζωρτζίνα ήταν ο παππούς, ο πατέρας του Μάνου, η γιαγιά, η μάνα του Μάνου και ο σύντροφος της μητέρας του Μάνου, εφόσον οι γονείς του είναι χωρισμένοι από μικρό παιδί που ήταν ο Μάνος και πιο πολύ μια φίλη μας η “νονά”, όπως την έλεγε η Τζωρτζίνα. Εγώ και η κοινή μας φίλη πηγαίναμε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι για να είμαστε κοντά στους γονείς για ψυχολογικούς λόγους και να βλέπουμε και την Τζωρτζίνα», λένε.

«Παράλυτη από το λαιμό και κάτω η Τζωρτζίνα να κλαίει και η Ρούλα έλεγε ‘αφήστε την επίτηδες το κάνει’», είπαν οι φίλοι του ζευγαριού.

in.gr