Σα. Ιαν 28th, 2023

Σάρον Στόουν: Με κακοποίησε σεξουαλικά ο παππούς μου, με τη βοήθεια της γιαγιάς μου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μια απίστευτη αποκάλυψη κάνει η Σάρον Στόουν η οποία στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της, με τίτλο «The Beauty of Living Twice», γράφει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού της.

Στο πολύ αποκαλυπτικό βιβλίο, η 63χρονη σήμερα Σάρον Στόουν αναφέρεται επίσης στο εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια αλλά και στη σεξουαλική κακοποίηση που λέει ότι υπέστη όταν ήταν ήταν παιδί από τον παππού της, με τη συνέργεια της γιαγιάς της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Σάρον Στόουν περιγράφει στο βιβλίο της πώς η ίδια και η αδερφή της οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους, όταν ήταν παιδιά. Στη συνέχεια η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα, και ο Κλάρενς Λόσον ασέλγησε πάνω τους.

Ήταν τέτοιος ο αντίκτυπος της υπόθεσης επάνω της που όταν ο παππούς της πέθανε, εκείνη ήταν 14 χρονών και θυμάται ότι πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός:

«Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από το γεγονός ότι είχε επιτέλους είχε πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει».

Την ίδια χρονιά με το θάνατο του παππού της, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην ιππασία που της άφησε ένα μεγάλο σημάδι στο λαιμό, το οποίο πλέον δεν είναι τόσο εμφανές λόγω των διορθωτικών πλαστικών επεμβάσεων.

«Αισθάνομαι περήφανη για τα σημάδια μου. Ακόμα κι αυτά που δεν μπορεί να δει κανείς», έχει πει η Στόουν.

Στα απομνημονεύματά της, η Στόουν μιλάει πολύ και για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας το 2001, όταν υπέστη εγκεφαλικό το οποίο έβαλε την ίδια της τη ζωή σε κίνδυνο.

Πηγή: cnn.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr