Πα. Ιούν 21st, 2024

Συγχαρητήρια από την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου στους συναδέλφους τους για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου, κ. Παναγιώτης Λυκούργος και ο Γραμματέας κ. Χρήστος Καραντάνης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ρεπορτάζ: Αναστασία Στεφανή

Συγχαρητήρια από την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου στους συναδέλφους τους για τη μεγάλη επιτυχία, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, (28/4) , απέτρεψαν την εισαγωγή ναρκωτικής ουσίας εντός του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης αλλοδαπών στην Κόρινθο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου, κ. Παναγιώτης Λυκούργος και ο Γραμματέας κ. Χρήστος Καραντάνης, δήλωσαν τα εξής:

« Για μια ακόμη φορά οι συνοριοφύλακες και το προσωπικό διαχείρισης της δομής Κορίνθου αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό τους. Μπράβο στους συναδέλφους!»

Αποκλειστικό: «Μπλόκο» των συνοριοφυλάκων σε Πακιστανό που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου

 «Μπλόκο» των συνοριοφυλάκων σε έναν υπήκοο Πακιστάν το μεσημέρι της Πέμπτης, (28/4) που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στο προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Κόρινθο.

Ο άνδρας είχε μόλις μεταφερθεί στο ΠΡΟΚΕΚΑ, καθώς δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Κατά την διάρκεια του ελέγχου που του έκαναν οι συνοριοφύλακες, εντόπισαν μικροποσότητα ινδικής κάνναβης στην κατοχή του, την οποία είχε κρύψει επιμελώς ώστε να μην εντοπιστεί και να την περάσει στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου.