Τρ. Μαρ 28th, 2023

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νεμέας με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί την 21η του μήνα Μαρτίου έτους 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται στην έδρα του Δήμου στη Νεμέα και επί της οδού Λεωφ. Παπακωνσταντίνου αριθ. 39Β  κατά τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. Έτους 2023(1η  αναμόρφωση).
 2. Έγκριση    τροποποίησης ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης  του Δήμου έτους 2023.
 3. Έγκριση   αναμόρφωσης  προϋπολογισμού οικον. Έτους 2023 για την εγγραφή πιστώσεων για την κάλυψη μισθοδοσίας των προσληφθέντων της 4Κ/2020 προκήρυξης ΑΣΕΠ.
 4. Περί: Έγκρισης του 1ου Α.Π.Ε., -1ης Σ.Σ. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ» αναδόχου Σ.Λ. ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
 5. Λήψη απόφασης σχετικά με την Χωροθέτηση Γωνιών Ανακύκλωσης με  Πολυκέντρα ανακύκλωσης σε εφαρμογή προγραμματικής σύμβασης με ΕΔΣΝΑ.
 6. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ΄ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022 του Δήμου.
 7. Έγκριση της αριθμ. 3/9/2023  απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δανιήλ Παμπούκης»  αναφορικά με έγκριση   έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022 του Νομικού προσώπου.
 8. Έγκριση της αριθμ. 2/3/2023 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Πρατίνας»   αναφορικά με έγκριση   έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022 του Νομικού προσώπου.
 9. Καθορισμός των κωδικών του προϋπολογισμού οικον. έτους 2023 δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής.
 10. Λήψη απόφασης για έγκριση διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «11ος Ολύμπιος Δρόμος » με την Αιγίδα και συνδιοργάνωση του δήμου Νεμέας.
 11. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ιεράς Μονής Παναγίας Βράχου Νεμέας και του Δήμου Νεμέας με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου  « Αναστήλωση – Επισκευή στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Βράχων Νεμέας».
 12. Συζήτηση επί αιτήσεως του «Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Δήμου Νεμέας» για παραχώρηση χώρου εντός των ορίων της περιφέρειας του Δήμου Νεμέας για   στέγαση συλλόγου.
 13.  Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ   για δαπάνη      1.215,45€  για χορήγηση νέας παροχής στη Νέα Πλατεία Νεμέας στην  Κ. Νεμέας.
 14. Έγκριση αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου για εξώδικες ενέργειες επί της Α22/3275/24-01-23/5 παραγγελίας του Πταισματοδίκη Σικυώνος για διενέργεια απολογίας μετά από μήνυση σε υπάλληλο του Δήμου Νεμέας.
 15. Έγκριση αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου για παράσταση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου προς υπεράσπιση κατηγορουμένης υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας.
 16. Περί αιτήσεως της εταιρείας «ΟΙΝΟΣ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ι.Κ.Ε.» με θέμα: Κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου επί της οδού Ευαγγελιστρίας και κατά μήκος του κυκλικού κόμβου έως την οδό Λ. Παπακωνσταντίνου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr