Δε. Ιούν 17th, 2024

Τέσσερις γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν φέτος στον παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κορινθίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τιμολέων Πιέτρης: Τέσσερις γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν φέτος στον παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κορινθίων

Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση , ως εκπρόσωπος σήμερα του Δημάρχου Κορινθίων αλλά και αρμόδιος Αντιδήμαρχος παραβρέθηκα στην εκδήλωση αναγγελίας των βραβευμένων με την Γαλάζια Σημαία Ακτών , και σας ενημερώνω ότι ο Δήμος μας , βραβεύτηκε με άλλες 3 παραλίες φέτος με γαλάζια σημαία !

Πέρσι , το 2021 , αποκτήσαμε στην παραλία Καλάμια στην Κόρινθο !
Φέτος το 2022 , θα έχουμε και στην παραλία καλάμια , αλλά και στην Ποσειδωνία , την Αλμυρή και τον Κόρφο !

Αυτό σημαίνει ότι πληρούμε και τις 33 προδιαγραφές που απαιτούνται απο την γαλάζια σημαία και στις 4 αυτές παραλίες, και με απόλυτη ασφάλεια οι λουόμενοι και οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες , θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους στον Δήμο Κορινθίων !

Συνεχίζουμε με αγάπη, δουλειά ,και σχέδιο κάθε μέρα για έναν καλύτερο Δήμο Κορινθίων !

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ.Νανόπουλο για την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική μας συνεργασία , την κα Δανιήλ , τις υπηρεσίες του Δήμου , τους συνεργάτες μου , και όλους τους αντιδημάρχους και αιρετούς για την συνεργασία μας και το επιθυμητό αποτέλεσμα !

Και σας ζητώ , σε όλες τις Κορίνθιες και Κορίνθιους τυχόν προβλήματα ή ελλείψεις , να επικοινωνείτε μαζί μας , για να γινόμαστε καλύτεροι !
Κρατήστε καθαρές τις παραλίες μας και τις ακτές φέτος , είναι καλό για την υγεία μας και την εικόνα μας στους τουρίστες που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι