Πα. Ιούλ 19th, 2024

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της International Camping Fellowship (ICF) πραγματοποιείται στο Λουτράκι!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ICF σε συνεργασία με την Ένωση Κατασκηνώσεων της Ρωσίας, διοργανώνουν Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Παιδικών Κατασκηνώσεων, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου έχει ανατεθεί στην παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP και υλοποιείται από 14-24 Οκτωβρίου 2021, στο Club Hotel Casino Loutraki. 

Το συνέδριο πραγματοποιείται με σκοπό την συνάντηση κι ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ Ρώσων και Ευρωπαίων επιχειρηματιών κατασκηνώσεων και κλάδων με δραστηριότητες συναφείς με την παιδική αναψυχή. Απώτερος στόχος είναι η ανταλλαγής επαγγελματική εμπειρίας και η δημιουργία μελλοντικών συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες κατασκηνώσεων από την Ρωσία, την Τουρκία και την Ελλάδα, ενώ μεταξύ των βασικών ομιλητών είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας SportcampΣπύρος Καραβούλης και η Αναστασία ΜπούκαΔιευθύντρια της κατασκήνωσης Sportcamp.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συμμετέχοντες θα διαμένουν σε ξενοδοχεία του υπέροχου Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, απολαμβάνοντας υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και μεταφορών από εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό.

InternationalCampingFellowship

Η Διεθνής Ένωση Κατασκηνώσεων είναι μια παγκόσμια κοινότητα και ενώνει επαγγελματίες παιδικών κατασκηνώσεων οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Ιδρύθηκε το 1987 από επαγγελματίες του κλάδου με κοινό όραμα «έναν κόσμο καλύτερο, μέσα από την κατασκηνωτική εμπειρία» . Μέλη της, είναι παιδικές κατασκηνώσεις ανα τον κόσμο, ενώ κάθε χώρα εκπροσωπείται από τον δικό της Πρέσβη της ICF. Τα στελέχη των κατασκηνώσεων – μελών της μοιράζονται μεταξύ τους το πάθος, τον ενθουσιασμό, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον κατασκηνωτικό θεσμό.

Πληροφορίες για το Συνέδριο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ICF, εδώ:https://icfconnect.net/russia-in-greece/