Τρ. Μάι 21st, 2024

Το Instagram αντιγράφει ένα ακόμα χαρακτηριστικό του TikTok  

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Instagram προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή, το οποίο αποκάλυψε σε συνεργασία με την pop star, Olivia Rodrigo για να προωθήσει το νέο της single “bad idea right?”. Οι χρήστες του Instagram λοιπόν μπορούν πλέον να επιλέγουν μουσικά κομμάτια για να προσθέτουν σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

Αν το χαρακτηριστικό σάς ακούγεται γνώριμο, είναι επειδή υπάρχει ήδη στο TikTok ως Photo Mode εδώ και ένα έτος.

Είτε μοιράζεστε μία συλλογή από τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις με φίλους ή στιγμές από τη συλλογή της κάμεράς σας, τώρα μπορείτε να προσθέσετε μουσική στα καρουζέλ φωτογραφιών σας. Ο καθένας μπορεί να προσθέσει ένα τραγούδι για να συλλάβει τη διάθεση και να δώσει στο καρουζέλ του ζωή.

Ταυτόχρονα, το Instagram ανακοίνωσε πως τα Collabs αποκτούν τη δυνατότητα πρόσκλησης έως και τριών ατόμων, ενώ ακόμα και οι ιδιωτικοί λογαριασμοί θα μπορούν να ξεκινούν posts και reels στα οποία θα καλούν συνεργάτες, αρκεί αυτοί οι συνεργάτες να ακολουθούν το λογαριασμό τους.

Επιπλέον, οι δημιουργοί των Add Yours stickers μπορούν να κάνουν highlight τις αγαπημένες τους απαντήσεις. Τέλος, η μουσική βιβλιοθήκη του Instagram έρχεται σε περισσότερες χώρες μέσα στις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να διευκρινίζεται σε ποιες χώρες ακριβώς.

Πηγή: unboxcholics.com