Τε. Μάι 22nd, 2024

Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υποδεχόμαστε με χαρά τρεις ακόμα υποψηφίους στην ομάδα μας, τους Δεληστάθη – Μπαλάφα Μαρία, Μπαλάφα Γεώργιο και Παπαντωνίου Κωνσταντίνο.

Η Μαρία έχει εργαστεί ως λογίστρια σε μεγάλες εταιρείες της Αθήνας και από το 2018 έως σήμερα εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία εστίασης της Κορινθίας. Είναι πτυχιούχος λογίστρια του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΕΙ Πειραιά. Είναι σύζυγος του Δημήτρη Μπαλάφα πρώην Προέδρου της Τοπικής κοινότητας Στεφανίου την περίοδο 2011-14. Κατάγεται από τα Αθίκια και διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο.

Η Μαρία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.

Ο Γιώργος είναι μόνιμος κάτοικος Στεφανίου, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως ως αγρότης. Αποφοίτησε από το Μηχανολογικό Τμήμα της Δημόσιας Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Κορίνθου. Έχει ασχοληθεί δυναμικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση διατελέσας Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στεφανίου τα έτη 1999-2002 και 2003-2006, δηλαδή τα οκτώ πρώτα χρόνια της λειτουργίας του καποδιστριακού Δήμου Τενέας.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.

Ο Κώστας εργάζεται στο ΚorinthianPalace ως μάγειρας τα τελευταία τρία χρόνια. Γεννήθηκε στην Κόρινθο και είναι κάτοικος Στεφανίου. Είναι απόφοιτος της σχολής ΙEK Εuroproοdos και μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε από την Κρήτη όπου εργάστηκε δύο χρόνια στο πεντάστερο ξενοδοχείο Βlue Sea. Δηλώνει έτοιμος να πράξει τα δέοντα για να δει τον τόπο του να πηγαίνει μπροστά.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.