Κυ. Ιούλ 3rd, 2022

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο στα Εξαμίλια Κορινθίας (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν ο 53χρονος οδηγός ο οποίος την Τρίτη παρέσυρε και σκότωσε στην Κόρινθο έναν 15χρονο ο οποίος είχε βγει για βόλτα με τα πόδια μαζί με τη μητέρα του όπως έκαναν κάθε απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίμα του 53χρονου βρέθηκαν 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος.

Την εικόνα ενός μεθυσμένου οδηγού είχαν δώσει στις αρχές και οι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα που του άσκησε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα, στις 11 το πρωί, αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από τα Εξαμίλια προς την Ξυλοκέριζα με τον 53χρονο να μην σταματάει αφού παρέσυρε τον 15χρονο αλλά να κρύβεται στο σπίτι του με τη βοήθεια της συζύγου του, η οποία έχει, επίσης, συλληφθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε για τις τραγικές στιγμές: «Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ’ όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα,όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι…»,

«Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε “το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε”. Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί…» πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.