Κοινοποίηση ειδήσεων
Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση κατάσβεσης στο Σοφικό Κορινθίας, όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση μετά από πτώση κεραυνού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο (Erickson), τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου από την Αντιδήμαρχο Γεωργία Στριμενοπούλου.
Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 80 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρου της 6ης και 9ης ΕΜΟΔΕ, 25 οχήματα, 5 Α/Φ και 2 Ε/Π, υδροφόρες και μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων.
Στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Σωτήρης Μουρίκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής.











