Τρ. Ιούν 18th, 2024

Mόνο ως επιτομή του πολιτικού θράσους η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μόνο ως επιτομή του πολιτικού θράσους και του πολιτικού παραληρήματος μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της Αρκαδίας κ.Μανώλης Σκαντζός στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Είναι βέβαιο ότι μετά την απομάκρυνση του από τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου υπάρχουν ελπίδες για τη δημοκρατική λειτουργία του. Όπως είναι επίσης βέβαιο ότι το τίμημα πλέον θα το πληρώσει η Αρκαδία αφού διοικείται από τον πολιτικά «εμμονικό» και γεμάτο «κόμπλεξ» κ.Μανώλη Σκαντζό.

Σε ό,τι αφορά τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αρκαδίας δεν είπε ούτε μια αλήθεια προσπαθώντας να οικειοποιηθεί έργα της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής. Ξέχασε όμως να απαντήσει για ποιο λόγο απεντάχθηκαν από την Αρκαδία δεκάδες έργα που είχαν εξασφαλισμένες πιστώσεις, μελετητική ωριμότητα και πολλά από αυτά είχαν δημοπρατηθεί.

Η απόλυτη αποτυχία της διαδικασίας ολοκλήρωσης έργων και διαχείρισης του κ.Σκαντζού ως Προέδρου του ΤΑΠΤοΚ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» δεν έχει προηγούμενο. Τι έγινε κ.Αντιπεριφερειάρχα με τη διαχείριση των 700.000€ για μελέτες έργων του ΤΑΠΤοΚ;

Ο κ.Σκαντζός αποκάλυψε ότι υπήρχαν εκατομμύρια ευρώ τα οποία βρήκαν από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή αλλά όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε τα χρήματα ήταν ακίνητα(!) Τελικά κ.Αντιπεριφερειάρχα ποιος λέει την αλήθεια εσείς ή ο κ.Νίκας ο οποίος ισχυριζόταν ότι «δε βρήκε μανδήλιον να κλάψει»; Ο λαϊκισμός, τα ψέματα, οι συκοφαντίες και οι πολιτικές ασυναρτησίες έχουν και τα όρια τους.

Η κορύφωση όμως του πολιτικού παραληρήματος υπήρξε όταν ο κ.Σκαντζός θέλησε να μας εξομολογηθεί το μεγάλο του …καημό και να μας αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του(!) Δεν επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις πλέον με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) κ.Βλάση όπως δήλωσε επειδή ο κ.Τατούλης έριξε γέφυρες και ο κ.Βλάσης δεν αντέδρασε… και επειδή στη μεγάλη εορτή του Αγιασμού των Υδάτων στο Άστρος ο κ.Τατούλης και ο κ.Βλάσης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον κ.Δήμαρχο και τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

Εσείς που ήσασταν κ.Σκαντζέ; Μήπως δεν τολμάτε να επισκεφθείτε το Άστρος για να μη βιώσετε την απόλυτη μοναξιά και απομόνωση από τους συμπατριώτες σας;

Τόλμησε μάλιστα ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού θράσους να αναφερθεί και στη συνέπεια που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί διότι οι πολίτες όπως είπε δεν ξεχνούν.

Αγαπητέ Μανώλη, για πες μας πόσες φορές χρειάστηκαν οι πολίτες να ξεχάσουν τις μεγάλες πολιτικές «κωλοτούμπες» που έχεις κάνει; Πως τολμάς να εμφανίζεσαι μπροστά στους πολίτες και να υποστηρίζεις το έργο ΣΔΙΤ των απορριμμάτων όταν επί σειρά ετών ήσουν ο μεγάλος υβριστής του;

Πόσες φορές πρόδωσες ανθρώπους που σε στήριξαν και σε ανέδειξαν;

Μετά από όλους όσους προηγηθήκαν, τώρα ήρθε και η σειρά του Κώστα Βλάση. «Αχάριστος» όπως πάντα ξέχασες ότι στον ίδιο οφείλεις την εκλογή σου και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν ο Βουλευτής Αρκαδίας δεν έμπαινε μπροστά, σήμερα ο πολιτικός σου προϊστάμενος, ο εκ Μεσσηνίας καταγόμενος κ.Παναγιώτης Νίκας, να μην ήταν Περιφερειάρχης.

Γιώργος Ρουμελιώτης

Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αρκαδίας