Τρ. Μάι 17th, 2022

Όσλο: Άνδρας έπεσε πάνω σε κόσμο με κλεμμένο ασθενοφόρο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συναγερμός στο Όσλο το μεσημέρι της Τρίτης (22.10.2019). Άνδρας έπεσε πάνω σε κόσμο με ασθενοφόρο που είχε κλέψει νωρίτερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Αστυνομικοί της πρωτεύουσας της Νορβηγίας συνέλαβαν τον ένοπλο. Άγνωστα προς το παρόν τα κίνητρα του άνδρα.

Συναγερμός στο Όσλο της Νορβηγίας το μεσημέρι της Τρίτης (22.10.2019). Σε δρόμο της πρωτεύουσας, ένας ένοπλος που είχε κλέψει ασθενοφόρο έπεσε με αυτό πάνω σε πλήθος ανύποπτων ανθρώπων.

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ανάμεσα στα άτομα που χτύπησε ο δράστης ήταν και μία μητέρα που έσπρωχνε το καροτσάκι με το μωρό της!

Ο δράστης συνελήφθη, χωρίς να έχει τραυματιστεί, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία ανέφερε ότι πυρπόλησε το ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του.

“Ανακτήσαμε το ασθενοφόρο που είχε κλαπεί από έναν ένοπλο”, ανέφερε μέσω του Twitter η αστυνομία του Όσλο. “Χρησιμοποιήθηκαν πυρά για να συλληφθεί ο ύποπτος, δεν έχει τραυματισθεί σοβαρά”.

Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Νορβηγίας, NRK, πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν από το όχημα που οδηγούσε ο ένοπλος. Ένα παιδάκι που βρισκόταν μέσα σε καροτσάκι χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Πάντα σύμφωνα με το NRK, το οποίο επικαλέσθηκε αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομία άνοιξε πυρ με στόχο τα ελαστικά του κλεμμένου ασθενοφόρου και ο ύποπτος απάντησε στα πυρά.

Σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν επιτόπου. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Πηγή: newsit.gr