
Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και συνολικά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κορίνθου δίνουν καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες και με σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και πόρους. Αξίζουν τον σεβασμό, την αναγνώριση και τη στήριξη όλων μας.
Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις πρόσφατες δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου, οι οποίες αντί να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων και στην ενίσχυση του κλίματος συνεργασίας, δημιούργησαν εντάσεις και άφησαν αδικαιολόγητες αιχμές περί πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι αναδεικνύουν τα προβλήματα της καθημερινής λειτουργίας του νοσοκομείου, η διοίκηση οφείλει να ακούει, να συνεργάζεται και να αναζητά λύσεις. Η υποβάθμιση των ανησυχιών του προσωπικού ή η απόδοση πολιτικών κινήτρων σε όσους διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας δεν βοηθά κανέναν.
Στεκόμαστε ξεκάθαρα στο πλευρό των ανθρώπων που κρατούν όρθιο το δημόσιο σύστημα υγείας και διεκδικούν ένα καλύτερο Νοσοκομείο Κορίνθου για όλους τους πολίτες.
Όσοι έχουν υπηρετήσει την πολιτική οφείλουν να δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία και λιγότερη αλαζονεία. Ο διοικητής του Νοσοκομείου, ως πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διοίκηση ενός νοσοκομείου δεν είναι χώρος κομματικών αντιπαραθέσεων, αλλά χώρος ευθύνης και συνεργασίας.
Απαιτείται σοβαρότητα, συνεννόηση και σεβασμός προς τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
Κύριε διοικητά οι πολίτες της Κορινθίας θέλουν ένα νοσοκομείο στελεχωμένο, ασφαλές και αποτελεσματικό.
Μπορείτε να το διασφαλίσετε ή όχι; Γιάννης Σιάτος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας
























