
Μήνυμα ζωής και προσφοράς στέλνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εξαμιλίων και το Τμήμα Αιμοδοσίας, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 27 Μαΐου, από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 7:00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων.
Με σύνθημα «Γίνε σήμερα ο τύπος… που θα σώσει μια ζωή», οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, προσφέροντας αίμα για τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Η αιμοδοσία πραγματοποιείται με τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, με στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και την προώθηση της εθελοντικής προσφοράς.
Οι διοργανωτές υπενθυμίζουν πως λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να χαρίσουν ελπίδα και ζωή σε ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά.
Η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη.
























