Η θάλασσα συναντά την άθληση την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στην παραλία Ιερατικής, στο πλαίσιο των «Θαλασσινών Ημερών», με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην κίνηση, την ευεξία και τη συμμετοχή.
Η δράση ξεκινά στις 19:45 με Pilates και την Κατερίνα Παπανικολάου, ενώ στις 20:30 τη σκυτάλη παίρνει η Κατερίνα Θυμή με ένα δυναμικό πρόγραμμα Kangoo Jumps. Η βραδιά ολοκληρώνεται στις 21:00 με Yoga, προσφέροντας μια πιο ήρεμη και χαλαρωτική κατάληξη δίπλα στη θάλασσα.
Η συγκεκριμένη ημέρα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία των «Θαλασσινών Ημερών», αποδεικνύοντας ότι το καλοκαίρι και ο πολιτισμός δεν περιορίζονται μόνο στις συναυλίες και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Η συμμετοχή, η άθληση, η ευεξία και η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της πόλης αποτελούν επίσης σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης, μετατρέποντας την παραλία σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης, άσκησης και ψυχαγωγίας για τους πολίτες.























