Πα. Μαρ 29th, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης από Τρίπολη: Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κοινοποίηση ειδήσεων

“Η κρίσιμη αναμέτρηση είναι αυτή της πρώτης Κυριακής. Δεν επιτρέπεται χαλαρότητα. Θέλουμε μεγάλη νίκη, που να μην αφήνει κανένα περιθώριο δημιουργίας ενός πολιτικού τέρατος. Να τρέξουμε όλοι. Δεν πρέπει να πάει ο ελληνικός λαός σε ομαδική αυτοκτονία. Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Αυτό, δήλωσε απ’ την Τρίπολη ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο ομιλίας του, με αφορμή εκδήλωση κοπής πίτας απ’ την ΔΕΕΠ Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας.

Στ. Ζορμπαλάς

Στον χαιρετισμό του, στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε τα εξής: “Ας σκεφτούμε λίγο ποια Ελλάδα παραλάβαμε το 2019, τι μεσολάβησε και που είναι σήμερα η χώρα. Το 2019, επί πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η συνολική οικονομική ανάπτυξη ήταν στο 3%. Την ίδια 5ετία, ο μέσος όρος ανάπτυξης των χωρών της Ευρωζώνης, ήταν στο 15%. Χάσαμε 12 % του ΑΕΠ, τότε, δηλαδή 23 δισ. ευρώ σε ΑΕΠ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμβάδιζε με τις οικονομίες των λοιπών χωρών. Η Ελλάδα, ήταν σε ανυποληψία και καμία απ’ τις μεγάλες επενδύσεις δεν προχωρούσε. Τελευταία χώρα της Ευρώπης σ’ όλους τους δείκτες. Στο ΕΣΠΑ, π.χ. είχαμε την 19η θέση. Μετά από 3,5 χρόνια κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη και μετά από πολλές κρίσεις, η Ελλάδα έχει ανάπτυξη, σχεδόν 7 %, 2,5 φορές πάνω απ’ αυτήν των 5 χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, όποιος πάει να ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖ, πρέπει να πάει να κοιταχθεί στον ιατρό”.

Στ. Ζορμπαλάς

Ο Υπουργός, προέβλεψε, ότι εάν η Ν.Δ. είναι σε χαμηλό ποσοστό την πρώτη Κυριακή, τότε, τα υπόλοιπα κόμματα, θα προσπαθήσουν να προωθήσουν την προοδευτική διακυβέρνηση, αφού θα έχουν φόβο, για πιθανή αυτοδυναμία της Ν.Δ., την 2η Κυριακή της ενισχυμένης αναλογικής.

Στ. Ζορμπαλάς

Κάλεσε τα στελέχη του κόμματος, σε καθολική, καθημερινή προσπάθεια, ώστε να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υπουργός, εξαπέλυσε, επίσης, σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ κάλεσε τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προβεί σε κατάθεση μήνυσης, με αφορμή την υπόθεση Καλογρίτσα.

Στ. Ζορμπαλάς

– Στο περιθώριο της εκδήλωσης, εκτός απ’ τους σύντομους χαιρετισμούς, έγιναν και βραβεύσεις ανθρώπων που πρόσφεραν και προσφέρουν στο κόμμα της Ν.Δ.

Στ. Ζορμπαλάς

www.ertnews.gr