Πε. Μαρ 28th, 2024

Άλλο επίπεδο ο ΠΑΣ Κόρινθος 2-1 τον Παναιγιάλειο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο ΠΑΣ Κόρινθος, κατάφερε να δείξει σ’ ένα ακόμη παιχνίδι καλό αγωνιστικό πρόσωπο αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αξίζει να προσθέσουμε, μάλιστα και το γεγονός ότι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι «μελανόλευκοι» απώλεσαν και το μοναδικό διαθέσιμο τερματοφύλακα Νίκο Μαυρούλια, λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα στο υπόλοιπο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια να αγωνιστεί ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Φίλιππα Σχοινά, στο πρώτο μέρος έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και είχε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως το ποθητό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η Αιγιώτικη ομάδα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, σε αντίθεση με τον φιλοξενούμενο προπονητή -Κώστα Κιάσσο- που έκανε μόλις τρεις, με αποτέλεσμα η Κόρινθος να καταφέρει στο τελευταίο 2ολεπτο να φτάσει με αξιώσεις στη «μελανόλευκη» περιοχή και να πετύχει σε διάστημα πέντε λεπτών δύο τέρματα με τους Σαχσανίδη (72 ́) και Ματίας (77 ́). Ο Παναιγιάλειος, ωστόσο, κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Γκάτση στο 83 ́, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-2).

Να θυμίσουμε ότι εκτός παιχνιδιού ήταν οι Τάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Αθανασόπουλος που απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους και ο τραυματίας Αντρέα Χούσα. Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Μαυρούλια, η σοβαρότητα του χτυπήματος στα πλευρά θα φανεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που θα κάνει.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μαυρούλιας, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Μαχαίρας, Καραπιπέρης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Α. Σπανός, Λιάτος, Βιλανάκης. Στο β ́ ημίχρονο έπαιξαν: Γκάτσης, Ροδόπουλος, Αποστολής, Πλατυκώστας, Τσεκούρας, Νικολόπουλος, Μούκας.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κούτσικος, Χατζής, Κυριαλάνης, Δημητρίου, Αργυρόπουλος, Γκούμας, Σαχσανίδης, Καλόφωνος, Ευθυμίου, Χαρτσιάς, Ράπτης. Στο β ́ μέρος ο Κώστας Κιάσσος έβαλε στο παιχνίδι και τους Ματίας, Κορέια, Κουτσουμπέλα.

www.aigialeia24.gr