Σα. Απρ 27th, 2024

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο – Σύμβαση σκάνδαλο για τον ηλεκτροφωτισμό στο δήμο Κορινθίων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την μείωση κατά 50%των δημοτικών τελών  καθαριότητας, φωτισμού, φόρων ηλεκτροδοτούμενων χώρων σε οικονομικά αδύνατους, άτομα με αναπηρία, καρκινοπαθείς, πολύτεκνους, τριτεκνους, εισηγήθηκε χθες ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης.

 Την έντονη αντίδραση του N.Σταυρέλη προς τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, όταν είπε ότι να μην κάνει αυξήσεις αλλά να βρει τρόπους να καλύψει τα χρέη του δήμου, τονίζοντας ότι απορώ πώς 4 χρόνια δεν έχεις καταλάβεις τίποτα; Δεν ξέρεις τι μπαίνει στους κωδικούς; Τα δημοτικά τέλη του δήμου Κορινθίων είναι από τα μεγαλύτερα. Εσείς κύριε Νανόπουλε γιατί δεν τα μειώσατε αυτά τα 4 χρόνια και σήμερα μας μιλάτε για μείωση; Ως αντιπολίτευση σας το ζητούσαμε γιατί δεν το κάνατε. Μιλάτε για οφειλές στο δήμο. Εσεις από πού ήλθατε; Τι κάνατε επί 4 χρόνια και είναι ο δήμος καταχρεωμένος;  Έχετε το θράσος να μιλάτε όταν ο δήμος οφείλει από την ληστρική σύμβαση που κάνατε για τα LED 1 . 870.000 ευρώ.

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψουμε τη σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό στο δήμο Κορινθίων.