Πε. Μάι 2nd, 2024

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Κορινθίας “Ο Άγιος_Δονάτος” (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Βορειοηπειρωτών Κορινθίας “Ο Άγιος_Δονάτος”. Πολύ μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε 27 Ιανουαρίου 2024 στο Salle Mantas.

Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Αθανάσιος και μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου!!

Μια τεράστια παρέα από μέλη και φίλους του Συλλόγου διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους Κωστας Σταυρου, Παγώνα Αθανασίου, Xristos Aggelis, Χρηστος Φουσεκας & Manolis Brahopoulos.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη & κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Πανταζής Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Πούλος, ο εκπρόσωπος τύπου του Δ. Κορινθίων κ. Τάσος Μποζίκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γεωργακόπουλος.

Χαιρετιστήριο μήνυμα απέστηλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας.

Ευχαριστούν θερμά τα μέλη του ΔΣ της Μικρασιατικη Στεγη Κορινθου, τα μέλη και τον Πρόεδρο της Κορινθιακή.Εστία Ιστ.κ’ Λαογραφικών.Ερευνών κ. Παναγιώτη Χωρική και χοροδιδάσκαλο μας, την Πρόεδρο του Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Ν.Κορινθίας κ. Σκαρμούτσου Σταυρούλα, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοκαστριτών Ν. Κορινθίας “Ο Άγιος Παντελεήμων” κ. Γ. Στελέτου τον Πρόεδρο των Αλβανών Μεταναστών κ. Γιάννη Πρίφτη, την Προέδρο του Συλλόγου Γυναικών Ηπείρου Ν. Αττικής κ. Ιωάννα Κασίμη.

Συγχαρητήρια στο χορευτικό του Συλλόγου και στον χοροδιδάσκαλο μας Panagiotis Chorikis για την εξαιρετική εμφάνιση!!

Ευχαριστούν θερμά όλα τα εμπορικά καταστήματα, εστίασης και επιχειρήσεις για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς!!

Η Βασιλόπιτα ήταν μια προσφορά από τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ηλίας Καλαντζής!

Το ΔΣ και ο Πρόεδρος του Συλλόγου σας εύχονται μια καλή και Δημιουργική Χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, προκοπή, αλληλεγγύη και ενότητα!!