Πα. Απρ 19th, 2024

«Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄ τα παλιά…»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με την υπέροχη φωνή του Θάνου Πολύδωρα και την εξαίσια μουσική επένδυση με πιάνο από τον Δαυίδ Ναχμία συναντήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022 στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου «…έναν φίλο που ήρθε από τα παλιά!».

“Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδέχομαι όλους απόψε εδώ, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής! Είναι μεγάλη μου χαρά να υποδέχομαι δυο σπουδαίους καλλιτέχνες, τον Θάνο Πολύδωρα και τον Δαυίδ Ναχμία για να μας ταξιδέψουν με τις νότες και τα τραγούδια τους σε εποχές που όλοι αγαπάμε, σας εύχομαι να περάσετε όμορφα σήμερα αλλά και στις γιορτές με τις οικογένειες και τους αγαπημένους σας» ανέφερε στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ.Βασίλης Ταγαράς ευχαριστώντας τα στελέχη του Κέντρου για την επιμέλεια και προετοιμασία της εκδήλωσης.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση της προέδρου του Καλογεροπουλείου ιδρύματος κ.Μαρίας Χρισταρά και υλοποίησε αυτήν την πολύ όμορφη και νοσταλγική μουσική βραδιά την οποίαν απόλαυσαν τα μέλη των ΚΑΠΗ μας και όχι μόνο! Ευχαριστούμε θερμά την κ.Χρισταρά για τα πολύ όμορφα λόγια που έγραψε δημοσίως!

«Τι χρειάζεται για να περάσουμε καλά τις εορτές; Μα να γίνουμε πάλι παιδιά.

Εχθές το βράδυ σε μια άριστα οργανωμένη εκδήλωση, το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ μας, μας προσέφερε αυτή την ευκαιρία. Ήλθε ένας φίλος απ’ τα παλιά και μας παρέσυρε σε εποχές που είμαστε παιδιά.

Τότε που στις αυλές με τα γιασεμιά και στις σάλες με τα εορταστικά τραπεζομάντηλα σε γιορτές που οργάνωναν οι γονείς μας, ακούγονταν τραγούδια που από μόνα τους ήταν μικρές ιστορίες.

“Δύο πράσινα μάτια “, “γύρισε σε περιμένω γύρισε ” “ένα βράδυ που ‘βρεχε “.

Αλλά και άλλα χιουμοριστικά ” ” όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι ” και το “μια κότα στρουμπουλή “τραγούδια που μέχρι σήμερα μας συνόδευσαν στην ζωή μας. Εχθές τα ξανακούσαμε, ηλικιωμένοι πια οι περισσότεροι, σκεπτόμενοι τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει, και νιώσαμε πως είμαστε πλάι τους παιδιά.

Ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Ταγαρά έναν ευγενή νέο πολιτικό με σεβασμό, ανοικτό μυαλό κυρίως δε με όραμα. Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολίτικης προσέφερε αυτή την υπέροχη εκδήλωση στα μέλη των ΚΑΠΗ και όχι μόνο, αποδεχόμενος πρόταση του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μια ευτυχισμένη βραδιά.

Επί δύο ώρες ο κ. Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και στις όμορφες ιστορίες που αφηγείτο για το πως γράφτηκαν ορισμένα τραγούδια, άλλα και σκιαγραφώντας την εποχή, και στο τραγούδι ο κ. Θάνος Πολύδωρας παρέσυραν το κοινό που στην πλειοψηφία είχε γκρίζα μαλλιά, να τραγουδάει μαζί τους και να χειροκροτεί με θέρμη.

Φεύγοντας από την αίθουσα τα σχόλια ήταν συγκινητικά γιατί όλοι έλεγαν με χαμόγελο “μας κάνατε πάλι παιδιά” .

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής για την άψογη συνεργασία.

Πράγματι τιμούν την θέση που κατέχουν και ξέρουν καλά πως εκεί είναι για να εξυπηρετούν τον πολίτη.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα Και η Νέα Χρονιά να μας βρει όλους χαρούμενους.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της και χαιρέτισαν σε ιδιαίτερα θερμούς τόνους ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κορινθίας κ.Αθηνά Κόρκα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Κορινθίων κ.Σπύρος Ζαχαριάς.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις και εκδηλώσεις που προσφέρουν χαρά και ξεγνοιασιά στα μέλη του, δράσεις και εκδηλώσεις με περισσή φροντίδα και επιμέλεια, έτσι όπως αρμόζει στα μέλη μας αλλά και στην φιλοσοφία μας!