Δε. Μάι 6th, 2024

«Έφυγε» από κορωνοϊό ο 42χρονος Γιώργος στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες -Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την τελευταία του πνοή άφησε 20 λεπτά πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 42χρονος οπερατέρ, Γιώργος Λιακάκης.

Ο αγαπητός – σε όλους όσοι τον γνώριζαν – οπερατέρ και πατέρας ενός παιδιού, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 22 Φεβρουαρίου, όπως είχε γράψει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Ηρθε λοιπον και η σειρα μου. covid19(+) στο rapid test και βουρ  βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.

Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….

Να προσεχετε, ο covid  ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα. Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου.

Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα. Να προσεχετε!», είχε γράψει χαρακτηριστικά, μέσα από το Βενιζέλειο.

Χτες, Σάββατο, λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και άφησε, τελικά, την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος εικονολήπτης αντιμετώπιζε αρκετά υποκείμενα νοσήματα και ο κορωνοϊός επιδείνωσε πολύ την κατάσταση της υγείας του. Η καρδιά του δεν άντεξε και «έφυγε» τα ξημερώματα από ανακοπή.

H ομάδα της ΙΝΑ TV εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου.