Πε. Μάι 2nd, 2024

Αγρότες: Τα τρακτέρ κατευθύνονται στην Αθήνα παρά το «όχι» Χρυσοχοΐδη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αποφασισμένοι να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα δηλώνουν οι αγρότες, παρά το την αρνητική απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναινώντας απλά σε κάθοδο με ΙΧ και λεωφορεία.

«Θα κατέβουμε με τα τρακτέρ και θα μείνουμε ένα 24ωρο στην Αθήνα», τονίζουν από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι των αγροτών που συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση, προσθέτοντας ότι οι κυβέρνηση έχει χρόνο για να προετοιμαστεί.Νωρίτερα, την άρνησή του στη βούληση των αγροτών εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνάντηση που προηγήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.Στόχος της συνάντησης ήταν να συζητηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πορεία των τρακτέρ προς την πρωτεύουσα, την ερχόμενη Τρίτη όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας χθες, Πέμπτη.

Οι προετοιμασίες των αγροτών για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν στην Αθήνα την Τρίτη με τρακτέρ, λεωφορεία και αγροτικά οχήματα είναι πυρετώδεις, ενώ αποφάσισαν στην πανελλαδική σύσκεψη των 50 μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας. Στόχος τους να κατεβάσουν στην Αθήνα όσο περισσότερα τρακτέρ μπορούν, αλλά και να έχουν στο πλάι τους τον αθηναϊκό λαό.