Σα. Απρ 27th, 2024

Ακρωτηριάστηκαν δύο παιδιά από βεγγαλικά σε Σύμη και Αγκίστρι – Με εγκαύματα 7χρονη στη Ρόδο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η φετινή Ανάσταση δεν ήταν αναίμακτη, καθώς τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα για ακόμη μια φορά προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα, ακρωτηριασμούς, τραυματισμούς, εγκαύματα και πυρκαγιές.

Στην Κρήτη τέσσερα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες το βράδυ της Ανάστασης, ενώ στο Λεωνίδιο τέσσερις άνθρωποι υπέστησαν εγκαύματα από βεγγαλικά. Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως τρία παιδιά τραυματίστηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, σε Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη τρία μικρά παιδιά τραυματίστηκαν πολύ βαριά από κροτίδες.

Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» διακομίστηκε λίγο μετά την Ανάσταση ένα αγόρι 14 ετών από το Αγκίστρι. Το παιδί υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό δακτύλων του αριστερού άνω άκρου και τραυματισμό του δεξιού άνω άκρου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 14χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική του νοσοκομείου, ενώ το χειρουργείο πήγε καλά.

Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε τα ξημερώματα μετά από αεροδιακομιδή και ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη, το οποίο υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα. Ο 13χρονος εισήχθη στην πλαστική χειρουργική και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου το βράδυ της Ανάστασης ένα κοριτσάκι 7 χρονών.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Πηγή: newsit.gr