Δε. Μάι 6th, 2024

Αλέξης Αλεξόπουλος: Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στην Κορινθία θα είναι ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Αλέξης Αλεξόπουλος, στο πρόσωπο του οποίου ο Πέτρος Τατούλης έχει βρει έναν αξιόλογο συνεργάτη και συνοδοιπόρο.

Η δήλωση υποψηφιότητας του:

Κορίνθιες και Κορίνθιοι,

φίλες και φίλοι,

Αποτελεί ξεκάθαρη πεποίθησή μου ότι αν θέλουμε να φτιάξουμε τον τόπο μας, όπως ονειρευόμαστε δεν υπάρχει άλλη οδός, εκτός από την άμεση ενασχόλησή μας με την αυτοδιοίκηση.

Με αυτή την αρχή και αυτή την πίστη ξεκίνησε η πορεία μου στην αυτοδιοίκηση, η οποία μετρά αρκετά χρόνια τώρα.Το 2014 φεύγοντας από την Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, μεταπήδησα στην Περιφέρεια θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, ενός πολιτικού άξιου και αποτελεσματικού με όραμα και σαφείς προγραμματικές θέσεις για τον τόπο μας.

Με τιμήσατε με την ψήφο σας και υπηρέτησα την Κορινθία από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου επί τέσσερα έτη. Αναδείξαμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και δρομολογήσαμε μεγάλα έργα για την υποστήριξη των παραγωγικών δυνάμεων, αλλά και την ενίσχυση του τουρισμού, του πρωτογενούς τομέα, των υποδομών. Το 2019 η αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας, αλλά και όλης της Πελοποννήσου ανακόπηκε. Μεσολάβησαν τέσσερα χρόνια μέχρι σήμερα, που όλοι ξέρουμε τι συνέβη και ζούμε καθημερινά τα αποτελέσματα μιας αδιάφορης για την Κορινθία περιφερειακής αρχής.

Με αυτά τα δεδομένα και με οδηγό την αγάπη μου για τον τόπο μας, για την όμορφη Κορινθία μας, δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτόν τον αγώνα για να ξαναφέρουμε την ανάπτυξη και τις προοπτικές, για να ξαναδώσουμε λάμψη και ελπίδα στο νομό μας. Συντάσσομαι και πάλι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα, με έργα και όχι με λόγια, τι μπορεί να κάνει για τον τόπο μας.Είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ένας από σας, αφουγκράζομαι και συναισθάνομαι τις έγνοιες και τα προβλήματά σας και είμαι έτοιμος να δουλέψω και να διεκδικήσω το καλύτερο για την Κορινθία.

Σας καλώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά με τον Πέτρο Τατούλη, για μια νέα Ισχυρή και Ανεξάρτητη Πελοπόννησο για μια Δυνατή Κορινθία! Σας ευχαριστώ!