Κυ. Απρ 28th, 2024

Αλέξης Κούγιας: Έρχεται στον ΠΑΣ Κόρινθος διεθνής ποδοσφαιριστής – Όσα είπε για την ομάδα, το πρωτάθλημα και το νέο Δήμαρχο Κορινθίων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με δήλωση του στην κάμερα του korinthostv.gr, ο Αλέξης Κούγιας, διαψεύδει όλους όσοι υποστήριξαν πως δεν θα ασχοληθεί με τον ΠΑΣ Κόρινθος, μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου ανέλαβε Νομικός Σύμβουλος της ομάδας μας και εκπρόσωπος της ομάδας στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου.

Ο ίδιος, δήλωσε, πως η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος είναι μια οικογένεια. Αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο ματς και να κατακλύσει το γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα μεταγραφή του ΠΑΣ Κόρινθος. Πρόκειται για αλλοδαπό διεθνή παίκτη, ο οποίος θα βρίσκεται στην ομάδα από αύριο το βράδυ.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα δήλωσε, μεταξύ άλλων:” Η Κόρινθος δεν θα έστηνε ποτέ παιχνίδια, είμαστε μια καθαρή ομάδα. Στόχος μας είναι να πάρουμε το Πρωτάθλημα και κάνουν τα πάντα να μας αποτρέψουν.”

Αλέξης Κούγιας για Νίκο Σταυρέλη:Είναι παντελονάτος Δήμαρχος και ο μεγαλύτερος οπαδός του ΠΑΣ Κόρινθος

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη, υπογραμμίζοντας πως είναι βέβαιος ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου.