Τρ. Απρ 30th, 2024

Αλλαγή σκυτάλης στη Τ.Κ. Άσσου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Γιώργος Κώστας εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα του Άσσου, μετά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαϊου, στο τοπικό συμβούλιο. Ο κ. Κώστας, κατά την ψηφοφορία, έλαβε τέσσερις ψήφους, έναντι τριών του Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλου.

Όπως φαίνεται, η μία ψήψος, συμβούλου που υποστηριζόταν από την παράταξη Σταυρέλη, ήταν καταλυτική για την αλλαγή σκυτάλης στη Τοπική Κοινότητα Άσσου, καθώς οι τέσσερις ψήφοι, οδήγησαν τον κ. Κώστα στο ”τιμόνι” του Άσσου.

Ωστόσο, εδώ και δεκαετίες, οι πολίτες με την ψήφο τους στήριξαν τον Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο, τον επέλεξαν για Πρόεδρο του Άσσου. Στο πρόσωπο του, είδαν τον άνθρωπο, που θα βρίσκεται πάντα στο πλάι τους και θα μάχεται για το δίκαιο και τα συμφέροντα του τόπου.

Ο κ. Γιαννακουλόπουλος αφήνει πίσω του ένα μεγάλο έργο. Ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση, έδωσε αγώνες για τον τόπο του και διεκδίκησε λύσεις για τα προβλήματα των συνδημοτών του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του korinthostv.gr, με τον τέως Πρόεδρο της Κοινότητας Άσσου, ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους συνδημότες μου, οι οποίοι επί σειρά ετών, με εμπιστεύτηκαν δίνοντας μου τη ψήφο τους. Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άσσου, έδωσα αγώνα για το καλό των πολιτών, αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο έργο, καθώς και πολλά ακόμη έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν. Θέλω να υπογραμμίσω, πως θα είμαι πάντα δίπλα τους σε όποια θέση και αν βρεθώ μελλοντικά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Κώστα για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει»