Πε. Μαρ 28th, 2024

Ανακοίνωση έναρξης του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης – Digital Open Mall (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο δήμος Ξυλόκαστρου Ευρωστίνης ανακοινώνει την έναρξη και λειτουργία του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου του (Digital Open Mall)!Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο project, που συνδέει απευθείας και ζωντανά όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν την έδρα τους στον δήμο, με όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του δήμου!
Με το Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, όλοι όσοι βρίσκονται και κινούνται στον δήμο μπορούν να βλέπουν στο κινητό τους τηλέφωνο, τις ευκαιρίες, τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις κτλ. από τα “ψηφιακά καταστήματα” όλων των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του δήμου.Θα μαθαίνουν τα νέα, τις δράσεις, των υπηρεσιών αλλά και των φορέων του δήμου (επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι κτλ.) ζωντανά και συγκεντρωμένα στο κινητό τους τηλέφωνο!
 Τέλος θα μαθαίνουν πρώτοι τα τελευταία νέα και ειδήσεις από όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και θα γνωρίζουν άμεσα για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν διαθέσιμες στον νομό τους!
   Όλα αυτά θα συμβούν με την έναρξη και στην πρώτη φάση ανάπτυξης του Τοπικού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall) Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, όπου οι δημότες αλλά και όλοι οι επισκέπτες του δήμου, θα βλέπουν όλες αυτές τις πληροφορίες, αφού επισκεφτούν με το κινητό τους τηλέφωνο και για μια φορά την ιστοσελίδα https://local-market.gr.
   Στην συνέχεια και στην δεύτερη φάση της ανάπτυξης του project, θα τοποθετηθούνσε κεντρικά σημεία του δήμου οθόνες που θα ενημερώνουν τους πολίτες για τα νέα και τις προσφορές των επιχειρήσεων και με πολλές άλλες ζωντανές πληροφορίες!
   Τέλος, στην τρίτη φάση της ανάπτυξης, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να μπορούν με τα δικά τους “Ψηφιακά Καταστήματα” να συμμετέχουν σε ένα κεντρικό “e-shop” του Τοπικού τους Εμπορικού Κέντρου, ώστε να μπορούν εύκολα και χωρίς έξοδα να ενισχύσουν τις τοπικές πωλήσεις τους, αλλά και να κάνουν πωλήσεις και έκτος του δήμου τους.
Ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης χρηματοδοτεί τους πρώτους 3 μήνες λειτουργίας του Τοπικού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall), ώστε όλες οι επιχειρήσεις – επαγγελματίες να συνδεθούν και να ξεκινήσουν την λειτουργία των Ψηφιακών καταστημάτων τους, αλλά και οι δημότες να “κατεβάσουν” την εφαρμογή του στο κινητό τους τηλέφωνο και να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους!
   Το Τοπικό Εμπορικό Κέντρο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης αρχίζει την λειτουργία του από την  Δευτέρα 29/06/2020 και οι άνθρωποι της εταιρίας PROothisi, η οποία έχει αναπτύξει το καινοτόμο project, θα επισκεφτούν το επόμενο διάστημα τον κάθε επαγγελματία του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, προκειμένου μαζί να δημιουργήσουν και να συνδέσουν το δικό του “Ψηφιακό κατάστημα” στο Digital Open Mall του δήμου.
   Παρακολουθήστε  την ανακοίνωση έναρξης και λειτουργίας του Digital Open Mall από τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης από κοινού με τον πρόεδρο της εταιρίας PROothisi.