Σα. Απρ 27th, 2024

Ανακοίνωση Παράταξης “Για Μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” για το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοίνωση Παράταξης “Για Μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” για το Δημοτικό Συμβούλιο

Αφορμή για την παρούσα ανακοίνωση αποτελεί η αναίτια, υπερβολική και χωρίς νόημα αντίδραση του αντιδημάρχου Ρογκάκη Παναγιώτη, έπειτα από ερώτημα του Δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Δημόπουλου Σάκη και παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Κεφάλα, όπου αναφέρθηκαν στην καθυστέρηση της Δημοτικής αρχής εδώ και ενάμισι μήνα να προσκαλέσει σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, συζήτηση για τις εξελίξεις στα αγροτικά, παρά τις συνεχείς παραινέσεις μας.

Άλλωστε, ο επικεφαλής της παράταξής μας Γεώργιος Παλυβός έχει ζητήσει δύο φορές να προκληθεί άμεσα μία τέτοια συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο αντιδήμαρχος ως άλλος μαχαλόμαγκας μας προέτρεψε «να ψαχτούμε λιγάκι» και μας κούνησε το δάχτυλο, νομίζοντας ότι αυτός κατέχει την απόλυτη αλήθεια και είναι ο μόνος γνήσιος εκφραστής του αγροτικού κόσμου της Νεμέας. Στη συνέχεια ο κύριος Δημόπουλος με νηφαλιότητα, ευγένεια και σεβασμό στον θεσμό ζήτησε εκ νέου το λόγο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να του τον δώσει επιδεικτικά.

Η ενόχληση του αντιδημάρχου και ο τρόπος με τον οποίο εκφέρει το λόγο του, αποτελεί μία απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει την ολιγωρία της πλειοψηφίας σε ένα ακόμα κρίσιμο ζήτημα. Όταν σας τίθενται εύλογα ερωτήματα διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Με κουτσαβακισμούς δεν διοικείται ο Δήμος και δεν παράγεται αποτέλεσμα για τους πολίτες.

Σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα δεν χωρούν διχαστικές συμπεριφορές. Αγρότες κοινωνία και φορείς μια γροθιά για τα δίκαια του αγρότη. Οι φωνασκίες και οι δικαιολογίες είναι ίδιον των ανθρώπων που δεν μπόρεσαν! Και ως γνωστόν το δεν μπορώ είναι προνόμιο των ανίκανων.

Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ