Τε. Απρ 17th, 2024

Ανακοίνωση του ΑΟ Περαχώρας για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της 16ης Φεβρουαρίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοίνωση του Α.Ο. Περαχώρας:

Τα μέλη του ΔΣ  του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας πλην του Αντιπροέδρου του, καταδικάζουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την άδικη επίθεση που δέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου μας από τον Αντιπρόεδρο στα πλαίσια συνεδρίασης του ΔΣ την 16η Φεβρουαρίου 2022,  η οποία πλέον θα αποτελεί μαύρη μέρα για την ιστορία μας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ και στα πλαίσια διαφωνίας που είχαν ο Αντιπρόεδρος με τον Γενικό Γραμματέα ο πρώτος επιτέθηκε στον δεύτερο και χειροδίκησε εναντίον του, ενώ ταυτόχρονα τον εξύβριζε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, ενώπιον στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων μελών του ΔΣ. Τα μέλη του ΔΣ και  συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, ο προπονητής της ομάδας μας και ο Ταμίας μπήκαν στη μέση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τον Αντιπρόεδρο να συνεχίζει να χρησιμοποιεί απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά του Γενικού Γραμματέα.

Το μέγεθος δε του χτυπήματος ήταν τόσο δυνατό που ως εκ θαύματος δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός του Γενικού Γραμματέα, αφού το χτύπημα ήταν στο πρόσωπο και πολύ κοντά στο μάτι, ενώ ο Γενικός Γραμματέας φορούσε γυαλιά μυωπίας, τα οποία θα μπορούσαν να σπάσουν και να του δημιουργήσουν σοβαρότατο πρόβλημα.

Από το περιστατικό έχει παρέλθει ήδη μια εβδομάδα και ο αντιπρόεδρος της ομάδας δεν έχει δείξει ουδεμία μεταμέλεια ζητώντας έστω μια συγγνώμη.

Επειδή όπως γίνεται αντιληπτό η συμπεριφορά του Αντιπροέδρου αποκλίνει από τον σκοπό του αθλητικού μας συλλόγου, ο οποίος είναι να προάγει ήθος, ευγένεια και ευγενή άμιλλα, ιδιαιτέρως στις νεότερες γενιές, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, και δεδομένης της άρνησής του να παραιτηθεί, όλα τα μέλη του ΔΣ πλην του αντιπροέδρου, δηλώνουν ότι υποβάλλουν την παραίτησή τους, προς ένδειξη διαμαρτυρίας.

Να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε συγγνώμη κι αν ακουστεί πλέον εκτός από καθυστερημένη, δεν γίνεται αποδεκτή.

Τη παρούσα ανακοίνωση συνυπογράφουν τα μέλη του Δ/Σ  που ήταν παρόντα στο περιστατικό!