Τε. Ιούν 26th, 2024

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μαρία Καλλίρη από τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Βέλου – Βόχας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δηλώνω ότι από σήμερα δεν ανήκω στην δημοτική παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου, αλλά παραμένω ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βέλου –Βόχας για τους παρακάτω λόγους.

– Οι δημόσιες δηλώσεις του πρώην δήμαρχου ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες για τη μη δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας σε έμενα, χωρίς να απαντήσει στα στοιχεία που παρουσίασα σχετικά με όλες τις κινήσεις που έκανα – ως υπεύθυνη της κοινωνικής πολιτικής – με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, – για τις οποίες ήταν ενήμερος- ώστε να υλοποιηθεί το σπουδαίο αυτό έργο, για τους ανθρώπους του τόπου μας.

– Το γεγονός ότι συνεχίζει να επιρρίπτει ευθύνες εκλογικής ήττας στο πρόσωπο μου , χωρίς να έχει προηγηθεί εκλογοαπολογιστικό αποτέλεσμα.

– Αναρωτιέμαι δε, πως δέκα χρόνια τώρα, που κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να καλύψω τις ανάγκες των συνδημοτών μου , χωρίς να υπάρχει σε ισχύ το πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨ ήμουν και γι αυτό υπεύθυνη εγώ;

Συνδημότες μου με απόλυτο σεβασμό προς εσάς, που με τιμήσατε όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να ξέρετε ότι με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσω να τιμώ τη ψήφο σας και ως ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Δήμου Βέλου –Βέλου Βόχας.

Θέλω να ξέρετε πως η απόφαση μου είναι απόλυτα συνειδητή και πως πάρθηκε χωρίς καμία απολύτως πίεση και σκοπιμότητα, την οποία παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε .

Σας ευχαριστώ θερμά για την σχέση εντιμότητας που έχουμε αναπτύξει και την κατανόηση σας.

Με εκτίμηση,

Μαρία Καλλίρη