Δε. Ιούλ 1st, 2024

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Σοφία Κεχαγιά από τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εχθές 16/05/2024, υπέβαλα την ανεξαρτοποίηση μου από τον συνδυασμό του Δημάρχου ” ΝΕΑ ΠΝΟΗ” με τον οποίο εκλεχθηκα Δημοτική Σύμβουλος.

Αυτή η απόφαση μου προκλήθηκε έπειτα από ώριμη σκέψη και πλήρη επίγνωση ευθύνης απέναντι σας και ιδιαίτερα απέναντι αυτών που με στηριξαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023,τους οποίους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου.

Ως ενεργός πολίτης του Δήμου Βελου-Βοχας έμαθα να συμπορευομαι με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των συνδημοτων μου και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ευελπιστούσα στην πραγματοποίηση αυτών,μέσα από τις Αρχές της σύνθεσης του διαλόγου,της διαφάνειας,της αξιοκρατίας και προπάντων της ειλικρίνειας. Η ίδια δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να παραβίασω τις Αρχές μου και τον τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων μου υιοθετώντας πρακτικές και μεθόδους που δεν με αντιπροσωπεύει.

Από την θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου,θα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα με την ίδια ζέση και ενθουσιασμό παρεμβαινοντας όπου χρειάζεται και επιβαλλει η προάσπιση των συμφερόντων όλων μας.